Tag: YouTube

Google блокови YouTube Од Ехо Прикажи поради несогласување Со Амазон

Google се повлече од YouTube Ехо Прикажи паметни звучник Амазон. очигледно, Google и Amazon се во некој вид на несогласување со поранешниот тврдејќи дека Ехо Show е кршење на нивните Услови за Користење. За неупатените, Ехо Show е еден од Амазон Алекса-придвижуван паметни…

Пин Google, YouTube, И Gmail со Windows 10 таскбарот

  Google пребарување, YouTube, и Gmail се три од најпосетените веб-сајтови на земјата. Милијарди PC и мобилни корисници посетат овие веб-сајтови секој ден, и многу луѓе поминуваат часови на овие веб-сајтови. If you also visit these websites multiple times in a day on

Install YouTube-DL GUI in Ubuntu

Install YouTube-DL GUI in Ubuntu. YouTube-DL is a front-end GUI for youtube-dl to download videos from youtube.com or other video platforms. Youtube-dl-gui uses youtube-dl in the backend to download files. Youtube-dl provides a list of extractors to work with each particular site. youtube-dl is a command-line