технологија блог
Бараат Таг

Windows

Windows 10 & ограничена сметка – Измени стартување на програми

Како да одите за овозможување и оневозможување на стартување ставки во Windows 8 наваму? Многу едноставно. Ќе се отвори менаџер на задачата, кликнете на десната јазиче, а потоа Овозможи / оневозможи ставки како што ви одговара. Сепак, ова не е случај, ако се води…

How to convert BAT to EXE file on Windows

Most of us are familiar with the Command Prompt and its basic commands. We usually execute a set of commands in order to complete a task or obtain some information. But this can also be done with the help of a bat file. ‘Bat’ or

Android и Windows 10 бубачка: датотеки може да исчезне

Кога ќе се поврзете на Андроид уред со Windows 10 машина со користење на USB конекција, може да заврши губење на податоци на уредот со Android. Сите Android уреди може да се поврзе со компјутерски системи со користење на USB. If you connect an Android device to