таг: Windows 8

How Do I Backup Windows 10 Activation?

  While using previous versions of Windows operating system such as Windows 8.1, Windows 8 и Windows 7, many users used to back up the activation after successfully activating their copy of Windows operating system. The core benefit of backing up Windows activation is that it

Мајкрософт продолжува Skylake поддршка за Windows 7 и Windows 8.1

Назад во јануари, Мајкрософт направи мошне изненадувачко соопштение дека тоа е промена на моделот на поддршка за постарите оперативни системи се извршува на најновите хардверски Skylake. Како дел од огласот, да се оди напред, најновите процесори и чипсети, ќе бидат поддржани само на тековната верзија…

Кутија Умен со заштеда на вашите датотеки во облакот

Постојат многу облак услуги кои ќе ви овозможи да испратите и преземање на вашите податоци од било каде и кутија е уште еден мулти-платформа решение со мајчин стан кутија за Windows 8. Кутија е веќе многу популарна, со околу 25 million users and 225,000 companies using it,