технологија блог
Бараат Таг

ажурирање

Суштински телефон да се добие приклучок за слушалки, Андроид Орео Ажурирање

Енди Рубин и други претставници на Суштински одржа Reddit AMA (Прашајте ме нешто) вчерашната седница. Компанијата откри дека од суштинско значење телефон ќе биде добивање на 3.5 милиметарски џек за слушалки галантерија и дека тоа ќе добијат Android 8.0 Орео…

Мајкрософт Pix за iOS ажурирање со повеќе АИ Smarts

Pix апликацијата на Мајкрософт камера за iOS е надграден за да се открие автоматски табли, документи, и бизнис картички во реално време. "Pix Мајкрософт е туркање на границите на разбирање на сликата, примена на AI да се подобри слики од…

Мислите дека беше погодена од Фред Ажурирање на Google? Овде е она што да се прави

веројатно, најголемите Google алгоритам преструктуирање на 2017 се случи на март 8. На сите нешта, тоа беше наречен ... Фред. Огромната случајноста на името и масовен пад во сообраќајот дека многу сајтови искусни оставиле многу на пазарот…

Ажурирање на Линукс кернелот 4.13 Rc3 на Ubuntu системи

кернелот 4.13 ослободување rc3. Ажурирање на Линукс кернелот 4.13 rc3 на Ubuntu системи. кернелот 4.13 rc3 носи различни подобрувања, како што се одредување на блокирање на RCU во критична секција, одредување на модулот истовар и оневозможи секвенца, користење на суровини NFS…

Apple Обезбедува Петтата Бета Претстојните tvOS 11 Ажурирање за програмери

Apple денес носителка петтата бета верзија на претстојните tvOS 11 ажурирање наменета за ТВ четвртата генерација, две недели по закажувам четвртата бета и два месеци по издавањето на првата бета за време на 2017 Светот Развивачи конференција.…