таг: паметен телефон

LG announces the LG V30 smartphone

LG has just announced the third V-series flagship, the LG V30, at IFA Berlin 2017. As expected the V30 builds upon the strengths of the V-series of flagships, this time around LG is hoping to deliver an all round multimedia experience. Several innovations help to transform

Librem 5 е безбедност и приватност фокусирани паметен телефон базиран на Линукс

Кои се вашите опции кога ви се случува да се купи нов паметен телефон? Андроид, iOS и во некои ретки случаи, Windows. There are a few other open source mobile OS but they are way too rare. Како ревносен корисник на Линукс, you might have longed for

Амазон развива нови мраз паметен телефон од серијата наменети за земјите во развој, се вели во извештајот

Амазон најдобро познати несакани вложувања биле електроника уреди како Ехо и оган, но онлајн малопродажба е потенцијално да се гледа во Повтори на производот на кој не успеа: паметни телефони. Амазон развива смартфон серија наречена Ice, Gadgets360 извештаи. Во серијата ќе…