Tag: карактеристики

WatchOS 4 датум на издавање, спецификации и карактеристики: WatchOS 4 објавен утре – кои се најдобрите опции?

  Подобрена Siri и нови здравствени и фитнес паметни функции достапни Епл се очекува да започне нов часовник подоцна оваа година, и во подготовка, тоа, исто така, е поставен да го објави четвртиот повторување на својот оперативен систем watchOS на WWDC 2017 на 5 јуни. тука…