технологија блог
Бараат Таг

јаболко

Најдобро се занимава Велика Британија на iPhone на Apple 8 и iPhone 8 Плус

Почнувајќи од 15 септември пред-нарачки за новиот iPhone на Apple 8 и iPhone 8 Плус се сега живеат, што значи дека ќе може да го резервирате своето место за еден од најбараните телефони на годината. Епл всушност започна три телефони за време на неговото септември…

Apple iPhone 8 vs iPhone 8 Плус vs iPhone X: Кој е најдобро за мене?

Apple лансирање ден конечно се случи и сите протекување за iPhone 8, 8 Плус и iPhone X станаа реалност. Значи кој е следниот на вашиот iPhone? Сега ние не имаат еден, не две туку три iPhone за да изберете од кога надградба на оваа година. Дали е тоа…

Apple Гледајте Серија 3: Сите треба да знаете

Apple започна својата Специјални воведниот настан во Работа театар новиот Стив со прогласувањето дека Apple Гледајте сега стана најпопуларниот бренд види таму во светот и покрај тоа, го претстави новиот модел на Apple…

Apple iPhone X: Сите треба да знаете

"Уште нешто" момент Тим ​​Кук дојде откако се открие на iPhone 8 и 8 Плус кога извршниот директор на компанијата одигра видео лансирање на повеќето врвни iPhone досега, на iPhone X. Heralded by Cook as "the future of the smartphone" the X

Apple iPhone 8 Плус: Сите треба да знаете

По долго време на iPhone на Apple 8 е тука и со тоа доаѓа со поголем брат на iPhone 8 Плус. Но, оваа година тоа е многу повеќе отколку само да се судрат во големина, ова е мост кон врвот крајот на iPhone X. Додека на iPhone 8 Плус има поголем…

Apple iPhone 8: Сите треба да знаете

На iPhone на Apple 8 е тука. Дозволете Recombu Mobile да го пополните на денот на ослободување, спецификации, нови функции, цените и слики aplenty. Да бидеме искрени, што веројатно знаете лансирањето на iPhone се одржува во театарот на Стив Џобс. Но вие не…

iOS на Apple 11 заштедува HEIF фото фајлови: Што е тоа и како да се справи со него

Apple иновации е нешто повеќе од само сјајна метал и стакло хардвер, тоа е во софтвер кој бега премногу. Во овој случај, тоа е мобилен оперативен систем, iOS 11, кој е пакување со тоа потенцијално технолошки менување - бес. гнев…

Apple покренува ПОПРАВКА цени, AppleCare Штета покриеност Плус Серија iPhone-

Apple лансирање настан во вторникот го објави на iPhone 8, iPhone 8 Плус и iPhone X. Но, заедно со нови дополнувања телефон, сега ќе чини повеќе, ако треба да се утврдат какви било iPhone или сакате да се избегне тоа во иднина. Apple го зголеми…