таг: announces

AMD Radeon најавува Про WX 3100 & WX 2100: Влегување ниво Про Поларис картички

А неколку месеци наназад AMD најави нивниот трет (и веројатно конечна) Поларис GPU, деминутив Поларис 12. Дизајнирање за почетокот на ниво на видео картички и лаптопи, во просторот на потрошувачите тоа е срцето на Radeon RX 550. Сега AMD е сега зголемувајќи го бројот на најмалите 14nm GPU…

Моторола најавува Мото Z² Play

Минатото лето Motorola го претстави својот нов премиум Мото Z семејство паметен телефон. Повеќе од една едноставна редизајн со најновите компоненти сместен во, Мото zs додаде модуларен компонента. опционални Мото Умерени Моторола купени со излез рамен грб на телефони со моќни магнети, што го прави лесно да се…

Asus Announces Zenfone Pegasus 3

As a part of the Zenfone 3 семејство, Asus has released an entry-level model which vaguely resembles the Zenfone 3 but really has very little to do with the Zenfone 3 at all. The usual spec table can be found below. Zenfone Pegasus 3 SoC 1.3

EVGA Announces its Pro SLI HB Bridges

EVGA has once again amped up the SLI bridge with the EVGA PRO SLI BRIDGE HB. These new, completely redesigned SLI bridges come with new features and improved performance. Included is an RGBW color switcher that allows you to choose Red, Green, Blue or White color.

Huawei Announces The Honor 5A

Today Huawei announced a new member to the Honor 5 series, the Honor 5A, which brings a number of upgrades to the Honor 4A it replaces. The 5A comes with either a Qualcomm Snapdragon 617 SoC, which includes a 64-bit octa-core CPU based on ARM’s Cortex-A53

Apple Announces WatchOS 3

While Apple Watch and watchOS 1 was a solid first step towards seriously addressing the smartwatch market, it was obvious to me that it was still in need of development. Apple had come far, but still had far to go. With watchOS 3, we’re finally starting