Бараат Категорија

Мек & јаболко

The latest Apple news, reviews, and product release information about iPad, Мек, Apple Watch, and Apple TV.

Како да поставите iMessage на вашиот Mac

Прашувајќи се како да се постави апликацијата за пораки на вашиот Mac? Еве како! Пораки за MacOS ви овозможува да комуницирате со пријателите, семејство, и соработници низ различни платформи, вклучувајќи ги и сопствените iMessage на Apple, заедно со SMS и…

Најдобрите преносни Bluetooth звучници за вашиот iPhone, iPad, и Mac

Сакате пренослив звучник за сите уреди на вашиот Apple? Не гледам подалеку! Преносливи звучници со Bluetooth се еден од најдобрите начини да ги слушате вашите омилени песни, подкасти, и други аудио насекаде и да одите. Се додека вашиот iPhone, iPad, или Mac…

Apple Обезбедува Петтата Бета Претстојните tvOS 11 Ажурирање за програмери

Apple денес носителка петтата бета верзија на претстојните tvOS 11 ажурирање наменета за ТВ четвртата генерација, две недели по закажувам четвртата бета и два месеци по издавањето на првата бета за време на 2017 Светот Развивачи конференција.…

Како да преземете tvOS 11 бета 5 на вашиот Apple TV

Инсталирање на tvOS 11 бета е повеќе комплекс од еден iOS или MacOS бета, но тоа е, исто така, само за програмери. Apple не го објави јавна бета за tvOS начинот на кој компанијата има за iOS и MacOS. Тоа значи дека додека не се отклучи за секого…