Категорија: мобилен

Blog for news, tips and information on mobile world. News, reviews and rumors about new mobile phone, tablets and gadgets. Android,widows phone and iOS.

12 Innovative Mobile Payment Apps

Paying with a smartphone is easier than ever. Innovative mobile payment apps are providing consumers with new ways to exchange money with peers, purchase products, use alternative currencies, manage expenditures, earn rewards, и повеќе. Here is a list of innovative mobile payment apps. There are digital

Како да преземам платени апликации за бесплатно на Android

Преземање платени апликации за бесплатно на Android. Денес Апликациите може да го направите само за сè на вашиот Андроид уред. Со стан, можете да слушате музика, игра игри, најдете локации, види видеа, разговарате со пријателите и многу повеќе. Слично на Apple, Google има…

Како да се подигне Galaxy Tab А SM-T355Y во обновување на владата

Подигање Samsung Galaxy Tab А во обновување на владата за користење на нашата водич. Galaxy Tab А доаѓа со 8.00 инчен TFT екран осетлив на допир со резолуција од 768 x 1024 пиксели. Таа се напојува со 1.2 GHz quad core процесор и доаѓа со 2 GB RAM меморија. на…