Month: октомври 2017

Kid3 Аудио уредникот 3.5.1 Подобрена High-DPI поддршка (Како да го инсталирате)

Kid3 уредник аудио таг доби надградба од страна на ослободување v3.5.1 порано и денес со подобрувања во перформансите и неколку грешки. Промени во Kid3 3.5.1 вклучуваат: Компатибилност на увезени и извезени CSV датотеки со клетки кои содржат нови ликови линија. Не покажувај непознат рамки за ID3v2.3 TDAT, ВРЕМЕ,…

Windows 10 Совет: Како брзо да се движат Еден прозорец од еден екран на друг

  Ако имате двојна или мулти-монитор подесување, тука е прилично уредни трик што ќе најдете многу корисни и практични. Како брзо да се движат на активниот прозорец од еден екран на друг Најбрзиот начин да го направите ова е да се користи на следниве тастатура…

Windows 10 Совет: Како брзо да се движат Еден прозорец од еден екран на друг

  Ако имате двојна или мулти-монитор подесување, тука е прилично уредни трик што ќе најдете многу корисни и практични. Како брзо да се движат на активниот прозорец од еден екран на друг Најбрзиот начин да го направите ова е да се користи на следниве тастатура…

Revamped Skype Desktop App Released

A brand-new version of the Skype desktop app is now available The new Skype for desktop client is rolling out from today across macOS, Linux and (some versions of) Windows. ‘Beyond the gaudy colours and large typography there are useful new features in this update’ If