технологија блог
Monthly Archives

февруари 2017

Изберете каде апликации може да биде инсталиран од Во Windows 10

Почнувајќи со Windows 10 изградба 15042, можете да ја конфигурирате каде апликации може да се инсталира од. Мајкрософт има додадена една нова опција која овозможува инсталирање на апликации од било каде, од Windows Store само, or whether the system should suggest Store