Месец: декември 2016

Инсталирајте Kdenlive 16.08.0 Видео едитор во Ubuntu

KdenLive видео едитор за Ubuntu Linux. Инсталирајте Kdenlive 16.08.0 Видео едитор во Ubuntu 16.10, Ubuntu 16.04 и други деривати на Ubuntu. Kdenlive, KDE нелинеарни видео едитор е софтвер со отворен код видео едитор изграден на Qt и библиотеките на KDE рамки. Based on the powerful FFmpeg libraries,